Limorental

In samenwerking met onze partner bieden we u onderstaande limo formules aan:

EXCLUSIVE LIMO RENTAL

Inbegrepen Limo met viergangenmenu DE KROON Ophaal op een adres in een straal van 10km rond Viersel (Daarbuiten is er een forfaitair bedrag per km) Bij ophaal Cava in de limo Viergangenmenu met wijn rood & wit (1/2 liter per persoon) Water en bij het nagerecht koffie of thee

ONZE FORMULES

SPECIAL 1 :  WALK OF FAME MENU

Ophaal thuis, menu DE KROON en na het eten weer naar huis

SPECIAL 2 :  WALK OF FAME LUXE

Ophaal hotel Ramada Plaza te Antwerpen, menu DE KROON en na het eten weer naar het hotel. Hier geniet u dan van uw overnachting en een heerlijk ontbijtbuffet .

SPECIAL 3 :  WALK OF FAME MOVIENIGHT

Ophaal Metropolis Antwerpen, menu DE KROON en na het eten voeren we u weer naar Metropolis waar u nog geniet van een film naar keuze

SPECIAL 4 :  WALK OF FAME SAUNA

Ophaal thuis, menu DE KROON en een bezoek voor 2 aan een privésauna. U kiest zelf voor of na het eten het bezoek aan de sauna . Op het einde van de avond wordt u ook weer thuisgebracht.

SPECIAL 5 :  WALK OF FAME ALL-IN

Ophaal hotel Ramada Plaza te Antwerpen, menu DE KROON  en na het eten naar Metropolis Antwerpen , waar u kan genieten van een film naar keuze. Rond 24u pikken we u weer op en voeren u terug naar het hotel waar u geniet van uw overnachting en een heerlijk ontbijtbuffet.

U geniet bij ons van ons maandmenu met daarbij inbegrepen een limo in een straal van 10 km rond Viersel Bij hoofdschotel ½ liter wijn ( per persoon ) en water En bij nagerecht 1 koffie of thee

U word opgehaald op een adres met de limo. Naargelang de ophaal rijden we naar DE KROON te Viersel of DE HOGE BOOM te Kapellen.

Daar geniet u van een voorgerecht. Na het voorgerecht rijden we met de limo naar de andere brasserie met bubbels in de limo.

Daar geniet u van het hoofdgerecht. (inbegrepen ½ liter wijn rood of wit en water).

Na het hoofdgerecht rijden we weer naar de eerste brasserie met de limo waar u geniet van een nagerecht. (inbegrepen een koffie of thee). Vervolgens vervoeren we u weer veilig naar huis.

Er is altijd keuze uit verschillende voorgerechten. Hoofdgerecht vlees of vis. Verschillende nagerechten.

Details

Met een minimum van 4 personen
4 personen 110 euro per persoon
Vanaf 5 personen 95 euro per persoon

Voor inlichtingen over of reservaties van deze Limo Specials: 
Tel 0473 345 796 of mail info@limorental-xxl.be