Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar een luxueuze wagen?

Airport-XXL biedt u beide in een professioneel kader. Onze chauffeurs zijn stipt, flexibel, discreet en ervaren. Onze wagens zijn uitgerust met de nieuwste technologie, elegant en uitgerust van het nodige comfort. Ideaal voor zowel privé als professioneel gebruik, ze rijden zacht en luxueus en brengen u in tijd naar de afgesproken locatie. Airport-XXL biedt een zorgeloos transport naar de luchthaven. U wordt door een van onze chauffeurs thuis of op kantoor opgehaald en veilig naar de luchthaven gebracht. Boekt u een heen- en terugreis? Dan halen wij u bij uw terugkomst aan de luchthaven weer op. U reist alleen of eventueel in gezelschap van uw reisgenoten zodat u gedurende de gehele reistijd op uw gemak kan ontspannen. Airport-XXL biedt een zorgeloos transport naar de luchthaven. U wordt door een van onze chauffeurs thuis of op kantoor opgehaald en veilig naar de luchthaven gebracht. Boekt u een heen- en terugreis? Dan halen wij u bij uw terugkomst aan de luchthaven weer op. Last but not least: u reist steeds alleen (eventueel in gezelschap van uw reisgenoten), zodat u gedurende de gehele reistijd op uw gemak kan ontspannen.

Organiseert u een event, en wilt u uw gasten voorzien van alle gemak? De parking van uw evenement is niet voor de deur gelegen? Uw pré-soirée is op een andere locatie?

De chauffeurs van Airport-XXL rijden zolang heen en weer als nodig tijdens uw event om iedereen te brengen van en naar the place to be.